Yeni Inka ft New Pallapa - Ati Sing Liyo (Official Live Music)

13 Просмотры
Издатель
Official Live Music : Yeni Inka ft New Pallapa - Ati Sing Liyo
▶️ Subscribe Global Musik Era Digital


????Special Thanks To :
Artist : Yeni Inka
Songwriter : Maska

♫ Lyrics ♫ (Ati Sing Liyo)

Pancen iki duduk dalane
Aku lan sliramu wes duduk jodone

Tak tompo kanti ikhlas atiku
We medot tresno mergo ati sing liyo
Kadung jeru nandes atiku
Tresno sing tak roso Karo sliramu
Padang langit iki Malih dadi mego mendung
Tangise ati ra biso ketulung
Ilang wes ilang kari kenangan
We medot tresnoku demi dek e sing mok sayang

Reff:
Mung siji penjaluk ku
We jo sampek lali
Karo aku sing tau bahagia ro dirimu

Kabeh perjuanganku ora mbok regani
Tunggunen karmamu yang menanti saat nanti

Netes iluh ning pipiku
Sing deres mili iki

Mergo atimu wes di gawe ayem karo wong liyo
Sing tak karepake mugo kowe biso bahagia karo dek'e

Lagu Lagu Yeni Inka :
Ati Sing Liyo :
Goyah :
Jalan Datar :
Sepine Wengi :

Artist Based Playlist Right Here :
Nazia Marwiana :
Tagor Pangaribuan :
Mira Putri :
Vita Alvia :
Syahiba Saufa :
Jihan Audy :
Mala Agatha :
Happy Asmara :
Nonna 3in1 :
Anisa Rahma :
Yeni Inka :
Esa Risty :
Didi Kempot :
Rena Movies :
Tryana :
Anggun Pramudita :
Lintang Piscesa :
Safira Inema :
New Pallapa :
New Monata :

???? Info Global Musik Era Digital :
Twitter:
Instagram:
Facebook:
VCD Karaoke:
Website:

PT. Global Musik Era Digital disingkat Global Musik didirikan sejak tahun 2008. Global Musik merupakan pengembang "Music Industry Publishing Artist Management Content Provider" dan mitra kerja Telkom, Produser, Musisi, Artis & Kreator Era Digital.

PT. GLOBAL MUSIK ERA DIGITAL
Email : info@

Copyright © 2021 Global Musik. All rights reserved.
#AtiSingLiyo #YeniInka #GlobalMusik #NewPallapa
Категория
Sackboy a big adventure
Комментариев нет.