NEW PALLAPA Feat LARA SILVY - SALAM TRESNO - Glerr Tresno ra bakal ilyang (Live Music)

12 Просмотры
Издатель
Judul: Salam Tresno
Vocal : Lara Silvy @larassyp
Pencipta :Justin Liee
Musik : OM NEW PALLAPA (Pimp. Juana Aurora)
Audio : AGENG musik
Operator: Abah Munip
Video : KEISHA PRO
Lighting : Fast
Property: KINSO Decoration ( Likin Sony)

Terima Kasih Kepada:
Pallapa, Saudara New Pallapa , Lara Silvy , Laraku official , Justin Liee dan semua crew yang mensukseskan acara dan video ini



#SalamTresno​ #LaraSilvy​ #JustinLie​ #newpallapa #kyageng #newpallapa2021

SALAM TRESNO | LARA SILVY Cover Version

Salam Tresno by Justin Liee


Lyrics ;
Sumilir angin wengi kang tumetes
Anambahi kangen ku sansoyo gedi
Titipan rindu iki sansoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe
Sliramu siji tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
Sayang Aku tulus tresno sliramu Huuu
Tresno ra bakal ilang
Kangen sansoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati
Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng sliramu


LARA SILVY
INSTAGRAM : @larassyp

YOUTUBE : @Lara Ssyp​
Категория
Sackboy a big adventure
Комментариев нет.